aanhangwagen

Voordelen van een aanhangwagen mee op kampeervakantie

Wanneer je met het gezin op vakantie gaat neem je altijd veel spullen mee. Zeker wanneer je gaat kamperen heb je één of meer tenten bij je, alle benodigdheden voor de vakantie, kleding, zwemspullen en speelgoed voor de kinderen. Vaak zit de auto dan al helemaal vol waardoor de rit naar de vakantiebestemming niet meer zo comfortabel is. Je kunt dan gebruik maken van een aanhangwagen van HAPERT. Door hier alle spullen in te vervoeren houd je voldoende ruimte over in de auto om comfortabel te zitten. Alleen de belangrijkste spullen bevinden zich in de auto, de rest staat veilig in de aanhangwagen. Op de vakantiebestemming heb je direct een extra mogelijkheid om spullen in op te bergen waardoor je tijdens je vakantie het overzicht behoudt.

Een aanhangwagen voor de vakantieperiode

Wanneer je al een aanhangwagen in je bezit hebt, kun je deze makkelijk gebruiken voor de vakantieperiode. Heb je nog geen aanhangwagen? Dan kun je ervoor kiezen om deze te huren of aan te schaffen. Hierbij kun je kijken waar je de aanhangwagen voornamelijk voor gaat gebruiken. Het vervoeren van waardevolle spullen zoals meubels of je vakantiespullen, kun je het beste doen in een gesloten aanhangwagen. Door weer en wind blijven de spullen in de aanhangen droog. Ook kun je kijken naar het formaat van de aanhangwagen. Wanneer je de aanhanger alleen gebruikt voor een aantal vakantiespullen, dan kun je kiezen voor een kleiner formaat. Wil je de aanhanger voor meerdere doeleinden gebruiken? Dan kun je voor een groter formaat gaan.

Let hier tijdens het boeken van je kampeerplek op

Een aanhangwagen meenemen op vakantie is ontzettend makkelijk. Je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand en je kunt goed het overzicht bewaren van alle spullen. Let er wel op dat je de aanhangwagen op de bestemming ook ergens kwijt kunt. Boek daarom een grotere kampeerplek zodat je ook de aanhanger bij de tent of de caravan kunt neerzetten. Dit voorkomt dat je iedere keer heen en weer moet lopen naar de standaard parkeerplekken van de camping. Ook bij thuiskomst is het handig om te bedenken waar je de aanhangwagen gaat stallen. Dit kan op een extra parkeerplaats of in de tuin of garage als daar plek voor is. Tegen betaling kun je er ook voor kiezen om de aanhangwagen ergens te laten stallen in de maanden dat je de aanhanger niet in gebruik neemt.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *