Opvouwbare bolderkar

Met een opvouwbare bolderkar kun je heel gemakkelijk van A naar B reizen. Ideaal voor wanneer je als gezin een dagje weg gaat of een weekend. De opvouwbare bolderkar kun je dan gemakkelijk opvouwen en in de auto plaatsen. Hierdoor hoef je er nooit over in te zitten dat je bolderkar niet mee kan. De opvouwbare bolderkar is een vervoersmiddel en speelgoed voor de kinderen in één, waarom? Lees dan snel verder.

Speel plezier voor kinderen

Door het lichte gewicht van de opvouwbare bolderkar kunnen ook de kinderen de bolderkar gemakkelijk mee trekken. Super leuk wanneer ze bijvoorbeeld graag bij het strand willen spelen met een broertje, zusje of vriendjes en vriendinnetjes. Naast dat ze de bolderwagen gemakkelijk mee kunnen trekken kunnen ze er ook in zitten.

Er kunnen sowieso 2 kinderen in de opvouwbare bolderkar en nog wat spulletjes om mee te nemen. Mocht het regenen, ook dan kunnen de kinderen genieten van de omgeving zonder nat geregend te worden. Wanneer je een huif over de bolderkar plaatst, blijft alles dat onder de huif zit gewoon droog. Super handig voor de kinderen om hieronder te gaan schuilen.

Ook kunnen de kinderen in de bolderkar slapen, wanneer ze fanatiek aan het spelen zijn geweest. Voor extra comfort kun je ervoor kiezen om een matras in de bolderkar te plaatsen. Het matras kan zowel liggend als dubbelgevouwen in de bolderkar geplaats worden. Wanneer het matras er liggend in ligt, kunnen de kinderen comfortabel liggen. Voor het dubbelvouwen ontstaat als het ware een zitje, waardoor zitten in de bolderkar een waar feestje wordt.

Ik ga op vakantie en neem mee…

Een opvouwbare bolderkar natuurlijk. Ook voor wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat kun je de bolderkar meenemen. De bolderwagen past niet alleen in de kofferbak van de auto, maar je kunt hem ook zo opvouwen dat hij mee kan in het vliegtuig. Super handig natuurlijk. Zo kun je op vakantie de bolderkar als pakezel gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen. Je kunt alle boodschappen lekker in de bolderkar bewaren en zo meenemen naar je vakantie overnacht plaats.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *