3 tips om relaxed te kamperen

Kamperen, je haat het of je houdt ervan. Wij vinden niets fijner dan lekker in een tentje genieten van de vakantie. Of je nou naar een luxe camping in Frankrijk gaat, of in een tentje midden in de natuur verblijft, kamperen kan soms wel eens stressvol zijn. In de vakantie wil je alleen maar genieten en wil je je geen zorgen hoeven te maken. Met deze drie tips kom jij de kampeervakantie relaxed en uitgerust door.

Ik ga op reis en ik neem mee..

Als je op vakantie gaat, moet je een hele hoop spullen meenemen. Maar als je gaat kamperen moet je hele andere dingen in je koffer stoppen dan als je in een hotel overnacht. Sommige spullen zijn vanzelfsprekend en neem je altijd mee. Denk aan een tent, haringen en een hamer. Maar er zijn ook altijd dingen die soms toch nog vergeten worden. Een koelbox is bijvoorbeeld heel handig om mee te nemen, het kan namelijk erg warm in de tent worden. Maar ook kampeerstoeltjes kunnen niet ontbreken als je gaat kamperen. Wil je echt optimaal relaxen? Neem dan een hangmat mee. Dit is het toppunt van relaxen. Kijk eens op hangmatwereld.nl en vindt het perfecte model voor op de camping.

 

Een leuk plekje

Kamperen kan bijna overal. Dat is ook het leuke aan kamperen, je hebt enorm veel vrijheid. Je kunt kamperen in de natuur in Frankrijk, maar je kunt ook op een leuke camping in Friesland gaan staan. Waar je precies gaat kamperen, heeft ook te maken met wie je gaat. Ga je alleen met je vriend? Dan is in de natuur kamperen geen probleem. Maar als je met jonge kinderen gaat, is het belangrijk dat je een kindvriendelijke camping op zoekt. Denk aan een camping met speeltoestellen en een animatieteam.

 

Back to basic

Als je gaat kamperen, ga je eigenlijk terug naar de basis. Je bent veel buiten, slaapt op een luchtbed en kookt op een gasstelletje. En dit is het leuke van kamperen; je neemt een tijdje afscheidt van het moderne leven en geniet samen van de buitenlucht. Als je het helemaal goed wilt doen, zet je je mobiele telefoon uit en leef je geheel in het nu.

 

Houd jij meer van luxe? Ook dan kan je gewoon gaan kamperen. Glamping is namelijk helemaal hot op dit moment. Dit is kamperen, maar dan met luxe. Je verblijft dan in een hutje of tent met een heerlijk comfortabel bed, luxe keuken en een eigen badkamer. Wat wil je nog meer?

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *